4 nye år som gullpartner for Molde Fotballklubb

4 nye år som gullpartner for Molde Fotballklubb

Møre Drift har signert for fire nye år som gullpartner for Molde Fotballklubb. Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid, og gratulerer klubben med sølvmedalje i årets eliteserie!

Molde Fotballklubb er veldig glad for å få med Møre Drift videre som en meget sterk lokal samarbeidspartner som holder til i Kristiansund. De har en avtale med sterk profilering av selskapet, både gjennom arenareklame på skilt, LED, treningstøy. De har også ansvaret for vasking av Aker stadion og Akerhallen!

Møre Drift med profilering på Aker Stadion
Møre Drift er synlige på hver hjemmekamp. Foto: NTB Scanpix
– Jeg er privilegert som har denne muligheten !

Dette hadde vært vanskelig om vår bedrift ikke hadde lokal forankring. MFK er en herlig blanding av Ildsjeler, frivillige, og ikke minst en gjennom proff kultur. Vi ser fram til ett fortsatt godt samarbeid, sier Kenneth Sundgot som er daglig leder i Møre Drift.

Møre Drift AS er en godkjent renholdsbedrift som ble etablert av Sundgot i 2005. Deres hovedforretningside er å dekke behovet for et rent arbeids- og produksjonsmiljø.

De har en tydelig MFK-profil på sine biler som kjører rundt i hele regionen. Her løfter de frem viktigheten av Prosjekt Tilhørighet, og hva det betyr for hele regionen i form av verdien av å kjøpe sesongkort på Aker Stadion.

Møre Drift profilerer Prosjekt Tilhørighet på sine firmabiler
Møre Drift profilerer Prosjekt Tilhørighet på sine firmabiler

Møre Drift har vært en trofast og stabil samarbeidspartner for Molde Fotballklubb over lengre tid, og klubben ser frem til å fortsette det gode samarbeidet videre.

No items found.