Renhold
Renhold

Et rent arbeidsmiljø
er et produktivt arbeidsmiljø

Renhold

Renhold

Riktig renhold er med på å skape et godt inneklima og øker trivselen på arbeidsplassen.

Renhold er forebyggende helsearbeid og har direkte betydning for helsen.

Nyere undersøkelser har skapt en høyere bevissthet om sammenhengen mellom kvaliteten på renhold og slimhinneirritasjon, astma og allergi. Hensikten med renhold er å fjerne smuss og forurensninger fra innemiljøet. Dette er ikke bare av estetiske grunner, men også for å unngå kontakt med, og innånding av, irriterende bakterier, sporer og støv.

Det er ikke bare hvor ofte og hvor grundig renholdet utføres, som er av betydning. Valg av kjemikalier, metoder og utstyr spiller også i stor grad inn på hvor effektivt renholdet er.

Ønsker du et tilbud?

Vi utfører gratis befaring og setter opp skreddersydde tilbud basert på dine behov.
Send forespørsel

Vi vasker Aker Stadion

Aker Stadion er en av våre største kunder, og Morgan er på plass hver morgen fra kl. 06.00 for å vaske og rengjøre blant annet garderober, kontorer, møterom, kafé og fellesarealer!

Vi bidrar med å holde hele anlegget på 6000 kvadratmeter rent og fritt for synlig og usynlig smuss. Dette er med på å forhindre sykdommer, noe som er viktig i en prestasjonsklubb som MFK.

Vi gratulerer Molde Fotballklubb med seriegull i 2022, og er stolt over å være med på laget ved å tilrettelegge for gode prestasjoner på Aker Stadion.